Info: Sunteţi producătorul acestui material si deţineţi drepturi de autor, contactaţi-ne la adresa: dj.vasy@yahoo.com , vă rugăm să fiţi mai expliciţi, mulţumim!

Detalii FLORINEL SI IOANA - DE TINE AZI SUNT DEPENDENT [ ORIGINALA 2019 ]

  • Distribuire:  
  • Categoria: Manele
  • Data: 12.01.2019, ora 23:58
  • Mărime fişier: 0 Mb
  • Lista Taguri: florinel, si, ioana, de, tine, azi, sunt, dependent, originala, 2019,
  • Link Fisier:

Download FLORINEL SI IOANA - DE TINE AZI SUNT DEPENDENT [ ORIGINALA 2019 ]

Descarca FLORINEL SI IOANA - DE TINE AZI SUNT DEPENDENT [ ORIGINALA 2019 ]. Aceasta melodia a fost adaugata in categoria Manele si se poate descarca gratuit in format mp3. Pentru descarcare accesati linkul Download Mp3. Daca doriti sa ascultati melodia FLORINEL SI IOANA - DE TINE AZI SUNT DEPENDENT [ ORIGINALA 2019 ] dati click pe butonul play din player.

Termeni si conditii de utilizare

Aceasta melodie nu este gazduita pe siteul nostru. Daca sunteti proprietarul drepturilor de autor pentru aceasta melodie, va rugam sa ne contacta-ti si vom sterge acest fisier de pe site in termen de 3 zile lucratoare.
Administrația nu este responsabilă pentru materialele ilegale postate de utilizatori! Orice fișier audio va fi șters la cerere deținătorul drepturilor de autor. Toate fișierele sunt verificate, nu există viruși. Playerul nostru acceptă toate dispozitivele Android și IOS (Iphone, iPad).. If you are the copyright owner for this song, please contact us and we will take the link down within 3 business days.

© RadioLiberty.Net - 2023
Online